Megan oheismiitit

jomadaFIN
Viestit: 177
Liittynyt: Ma 22.04.2013 12:50
Paikkakunta: Turku

Megan oheismiitit

Viesti Kirjoittaja jomadaFIN » Ma 01.06.2015 18:23

Mitenkäs nyt on näiden megaan liittyvien miittien kanssa? Tuohon ketjuttamiseen liittyen olen kuullut että megatapahtumille suotaisiin lievää erivapautta (nuo tähän asti julkaistuthan eivät sitä edes tarvitse kun ovat eri päivinä) mm. gnutchan joskus esittelemien hyvien perustelujen perusteella. Eli kysymykseni on, onko megan yhteyteen tulossa vielä muita miittejä tai onko se ylipäätään mitenkään mahdollista sääntöjen puitteissa (vrt. viime megan iltamiitit)?

Laskeskelin, että jos on tuon Tiiriön webbicamin jo logannut, niin ilman normaalia miittiä lauantaille tai sunnuntaille ei ole järkevästi mahdollista saada tuota varmaan monen havittelemaa uudessa sorttimenttihaasteessa vaadittavaa kahdeksaa kätkötyypiä, ja saattaapa olla että ylipäätään ketjutussäännön aiheuttama erityyppisten miittien saavuttamattomuus samana päivänä romuttaanee tuon haasteen suoritettavuutta aika lailla.

Ymmärrän tuon ketjutussäänön ja se on pääpiirteittäin mielestäni hyvä ja aiheellinen. En ole järjestämässä puolen tunnin mittaista "nimet vihkoon ja menoksi" -henkistä enkä toivottavasti :lol: mitään muutakaan miittiä, mutta mielestäni etenkin megan yhteydessä ei olisi mitenkään tilastokikkailua (vaikka haasteen suorittaminen olisikin mielessä) jos joku järjestää jonkun kivan makkaranpaistomiitin tms. vaikka sitten tarvittaessa mega-alueen ulkopuolellakin riittävän kaukana ja siellä vierailemalla saa sitten sen erilaisen kätkötyypin kirjattua. Motiiveista riippumatta miitti voi olla mukava ja hyvin järjestetty ja se kokoaa kivasti porukkaa yhteen. Kun tuolla alueella ei niin hirmuisesti niitä kätköjäkään ole, niin muuten jengi ainakin osittain leviää ympäri maakuntaa kippojen perään. Eli pohdiskelen tässä vain tässä kyseisenlaisen miitin kieltämistä/sallimista sekä sen järkiperäisiä perusteita. Tokihan sitä itsekin voisi kahdeksaa eri tyyppiä tavoitella jos siihen tarjoutuu mahdollisuus, mutta ei siihen maailma kaadu jos näin ei käy.

Ja toistetaanpa vielä alkuperäinen kyssäri kaiken jorinan jälkeen eli "onko megan yhteyteen tulossa vielä muita miittejä tai onko se ylipäätään sääntöjen puitteissa mahdollista"? :D

Avatar
Maitomies
Viestit: 642
Liittynyt: To 17.11.2011 21:13
Paikkakunta: Hattula
Viesti:

Re: Megan oheismiitit

Viesti Kirjoittaja Maitomies » Ma 01.06.2015 22:48

jomadaFIN kirjoitti: Ja toistetaanpa vielä alkuperäinen kyssäri kaiken jorinan jälkeen eli "onko megan yhteyteen tulossa vielä muita miittejä tai onko se ylipäätään sääntöjen puitteissa mahdollista"? :D
Miittien ketjuttamissäännön tulkinnan mukaan Mega-alueelle ei Megapäivänä voi järjestää muita miittejä. Jo noita rakennus ja purku eventtejäkin jouduttiin jälleen kerran neuvottelemaan vaikka eivät ole edes samana päivänä.
- Maitomies -
Onnellinen ihminen kulkee usein vakaasti polkua, jota tuhat onnetonta väittää vääräksi.
https://maitomies.wordpress.com
https://www.facebook.com/geo.maitomies

Black_Island
Viestit: 294
Liittynyt: Ma 22.12.2008 18:18

Re: Megan oheismiitit

Viesti Kirjoittaja Black_Island » Ti 02.06.2015 2:23

Maitomies kirjoitti:Miittien ketjuttamissäännön tulkinnan mukaan Mega-alueelle ei Megapäivänä voi järjestää muita miittejä. Jo noita rakennus ja purku eventtejäkin jouduttiin jälleen kerran neuvottelemaan vaikka eivät ole edes samana päivänä.
Ai... Mutta muuten menee läpi tällaiset "jos ajat täältä, niin ehdit tänne ja tänne ja sitten vielä tänne ja sitten vielä tännekin ja tännekin"-eventit? En minä nyt oikein ymmärrä, että mikä näissä sitten on se sääntö, kun "järkeviä" eventtejä ei hyväksytä, mutta "järjettömät" menevät läpi... No - ehkä meikäläisen pitää jatkaa miettimistä ja mennä nukkumaan.

Vastaa Viestiin