Pasilassa, likellä kätköä,
http://coord.info/GC1RZ71
vanha opiskelukaveri järkkäilisi tuollaista
https://www.facebook.com/events/102009009955172/
Saturday, September 15, 2012
http://www.koepala.com
Hanke uudistaa suomalaista katuruokakulttuuria
Snack & Pack -hanke toteuttaa Koepala-katukeittiön kokeellisena ruoka- ja pakkausmuotoilun kokonaisuutena usean eri kulttuuri- ja muotoilutapahtuman yhteydessä. Hanke suunnitellaan kestävän kehityksen sekä eettisien ja ekologisien arvojen pohjalta ruoka- ja pakkausmuotoilun keinoin. Hankkeen lähtökohtana ovat lähellä tuotetut raaka-aineet, ekologiset materiaalit sekä kestävät kaupunkien elämää parantavat ratkaisut. Tarkoituksena on luoda alkusysäys suomalaiselle katuruokakulttuurin kehittämiseksi kotimaisin voimavaroin.
Muotoilija, kolme keittiömestaria ja useita asiantuntijoita
Muotoilija ja elintarviketekniikan insinööri Janne Asikaisen ideoimassa hankkeessa kolme huippukeittiömestaria, ryhmä muotoilijoita sekä elintarvikealan asiantuntijat kehittävät yhdessä suomalaista katuruokailua osana kaupunkitapahtumia kokeellisuuden, kokemuksellisuuden ja käyttömukavuuden näkökulmista. Hanke tarjoaa yleisölle mahdollisuuden osallistua ideoitujen ratkaisujen testaamiseen, arviointiin ja kehittämiseen tapahtumien aikana Helsingissä, Vantaalla sekä Lahdessa syksyllä 2012 osana World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa.
World Design Capital Helsinki 2012
Helsinki on maailman designpääkaupunki vuonna 2012 yhdessä Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja Lahden kanssa. Designpääkaupunkivuosi tarjoaa kokemuksia ja kohtaamisia muotoilun kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. World Design Capital Helsinki 2012 pyrkii parantamaan kaupunkilaisten arkea ja elinympäristöä sekä tukemaan yritysten kansainvälistymistä ja liiketoiminnan kehittämistä muotoilun keinoin. Snack & Pack on yksi designpääkaupunkivuoden yli 200 itsenäisestä hankkeesta, joiden tavoitteena on tehdä kaupungistamme entistä parempi paikka elää.
About
The Snack & Pack project will launch Koepala snack food kitchen as an experimental food and packaging design concept during several cultural and design events in Helsinki, Vantaa and Lahti in Autumn 2012!
Description
Initiated by designer and engineer of food technology Janne Asikainen and developed by three chefs, team of packaging designers and food technology specialists the project explores opportunities to create new street food concept through experimental and functional perspectives. Locally produced ingredients, ecological materials and sustainable solutions are in the core of the project. The project
aims to initiate the first push for renewing Finnish street food traditions based on the local strengths and resources.
The project provides an experimental platform for the public to be part of testing, evaluating and development of the concept during several events in Helsinki, Vantaa and Lahti in Autumn 2012 as a part of World Design Capital Helsinki 2012 program.
This is a test, just take a bite and try it!